Om mig

Hvem er jeg?

Jeg er 25 år gammel og vokset op i Roskilde. I dag bor jeg i København med min kæreste Line. Til hverdag læser jeg statskundskab, og i weekenderne spiller jeg fodbold.


Så længe jeg kan huske har jeg været politisk interesseret. Jeg har altid sat spørgsmålstegn ved det samfund jeg er en del af, og haft lysten til at kunne gøre en forskel. I de senere år har det frustreret mig at se hvordan flere og flere unge mennesker ikke føler sig hørt af politikerne, og at deres problemer ikke bliver taget seriøst. 


Jeg synes dog at hvis man går og brokker sig, har man også en pligt til at forsøge at ændre tingene. Derfor besluttede jeg mig i 2021 at deltage mere aktivt i Lars Løkke Rasmussens politiske mødested. Her mødte jeg en helt anderledes holdning til unges rolle i demokratiet, og en følelse af at jeg kunne være med til at udrette noget stort. 

Hvorfor politik?

Det stammer fra en, måske naiv, tanke om at jeg kan gøre en forskel. Klimaproblematik og mental mistrivsel er problematikker jeg tror unge forstår og løser bedre end tidligere generationer – derfor er det vigtigere end nogensinde at unge får en plads ved bordet. 

Mine værdier

Jeg kommer fra en liberal grundtanke hvor jeg tror på den personlige frihed, men også vigtigheden af at man deltager og bidrager til fællesskabet. Jeg tror på at god politik bliver skabt igennem samtale – ikke kun politikere imellem, men med inddragelse af de danske borgere.

Jeg kommer fra en liberal grundtanke hvor jeg tror på den personlige frihed, men anerkender også vigtigheden af at man deltager og bidrager til fællesskabet.